Gliukozės revoliucija
Nuolaidos nesumuojamos
- Metai 2024
- Viršelis Kietas
- Puslapiai 328
- ISBN 9786090157428
Knygos „Gliukozės revoliucija“ aprašymas
TARPTAUTINIS BESTSELERIS
Gliukozė, arba cukrus kraujyje, – tai mažytės molekulės mūsų organizme, darančios didžiulį poveikį mūsų sveikatai. Devyniasdešimt procentų žmonių kenčia nuo per didelio gliukozės kiekio organizme ir dauguma apie tai nė nežino.
Kokie simptomai apie tai byloja? Noras užkandžiauti, nuovargis, nevaisingumas, hormoniniai sutrikimai, aknė, raukšlės... Laikui bėgant išsivysto tokios ligos kaip II tipo diabetas, vėžys, demencija ir širdies ligos.
Remdamasi pažangiausiu mokslu ir novatoriškais savo pačios tyrimais, biochemikė Jessie'ė Inchauspé pateikia dešimt paprastų patarimų, kurie padės jums subalansuoti savo gliukozės kiekį ir atsikratyti simptomų, nesilaikant dietos ir neatsisakant mėgstamų patiekalų.
Be kita ko, perskaitę knygą sužinosite:
- kaip maisto valgymas tinkama tvarka padės be pastangų numesti svorio;
- kokį slaptą produktą valgydami galėsite mėgautis desertu ir vis tiek deginsite riebalus;
- koks mažas pusryčių pokytis suteiks energijos ir panaikins norą užkandžiauti.
„Gliukozės revoliucija“ – tai įdomi, informatyvi, naujausiais moksliniais tyrimais paremta knyga, kuri pakeis jūsų mąstymą apie sveikatą ir iš esmės pagerins gyvenimo kokybę.
Jessie'ė Inchauspé – prancūzų biochemikė ir tarptautinių bestselerių autorė. Ji stengiasi naujausius mokslo pasiekimus paversti paprastais patarimais, padedančiais žmonėms pagerinti savo fizinę ir psichikos sveikatą. Jessie'ė įkūrė labai išpopuliarėjusią instagramo paskyrą @GlucoseGoddess, kurioje daugiau kaip du milijonus žmonių moko veiksmingų sveikos mitybos įpročių. Jos knyga „Gliukozės revoliucija“ tapo tarptautiniu bestseleriu ir yra išversta į 41 kalbą.
„Cukraus kiekiui kraujyje skiriamas pagrindinis vaidmuo protingame biochemikės Inchauspé vadove apie valgymą, suteikiantį daugiau energijos, pažabojantį norą užkandžiauti ir gerinantį nuotaiką... Šis intelektualus darbas siūlo daug įdomių dalykų.“
Publishers Weekly
„Jessie'ė Inchauspé, talentingai perteikianti mokslo žinias, parašė puikiausią praktinį gliukozės valdymo vadovą, užtikrinantį gerą sveikatą ir ilgaamžiškumą.“
DAVIDAS SINCLAIRAS, dr., Harvardo profesorius, žurnalo „TIME Magazine" išrinktas vienu iš 100 įtakingiausių pasaulio žmonių, „New York Times“ bestselerio „Gyvenimo trukmė“ autorius
„Nepaprastai smagu buvo skaityti šią knygą. Jessie'ė siūlo nuodugniai išsiaiškinti problemą, su kuria susiduria daugelis iš mūsų: kaip subalansuoti cukraus kiekį kraujyje. Taip pat pateikia paprastus, mokslu pagrįstus patarimus, iš tikrųjų padedančius pagerinti sveikatą.“
MICHAELAS MOSLEY'IS, dr., „New York Times“ bestselerio Nr. 1 „Dieta 5:2“ (kartu su Mimi Spencer) autorius
„Būti deive sunkiau, negu atrodo, bet būti Gliukozės deive lengva. Jessie'ė Inchauspé imasi naujo mitybos mokslo ir paverčia jį praktiškai naudingu kiekvienam.“
ROBERTAS H. LUSTIGAS, dr., „New York Times“ bestselerių „Fat Chance“ ir „Metabolical“ autorius
Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:
Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.
Vilnius
Kaunas
Panevėžys
Jums taip pat gali patikti
Dale Carnegie
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Jordan B. Peterson
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
James Clear
Turime sandėlyje
Nika Nabokova
Turime sandėlyje
Melody Beattie
Turime sandėlyje
Kamini ir Kirk Thomas
Turime sandėlyje